On 8 March, International Women's Day, is always been an ordinary day for me, never celebrated in local or something ... but it can be a good opportunity to enjoy a sweet theme!

INGREDIENTS: 1
sponge cake about 1 kg
1 liter of fresh cream
2 tablespoons sugar 1 can of sliced \u200b\u200bpineapple in syrup 1 can of peaches in syrup
6-7 2 bananas, mandarins
maraschino taste
First I cut the fruit into small pieces and put it in a bowl with a little pineapple juice. Except I put the cream and sugar. I cut the sponge cake horizontally about 3 cm in height (it will become the base of the cake) and I split the remaining pan di spagna in due parti: dalla prima ho ricavato dei dadini, la seconda l'ho sbriciolata per la copertura. Ho aggiunto i dadini di pan di spagna alla frutta insieme a circa 3/4 della panna montata. Ho bagnare il disco di base con un po' di maraschino, ho versato sopra il ripieno dando una forma di cupola, l'ho livellata con la restante panna montata e ho ricoperto il tutto con le briciole di pan di spagna.
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