scarsdale diet of tomatoes and shrimp mousse (Scarsdale)
ingredients for 4 servings:
1 packet of instant gelatin prepared for
1 / 4 cup cold water
1 / 2 cup of skim milk
4 medium tomatoes, peeled, seeded and chopped 1 cup
tomato sauce 2 teaspoons lemon juice lettuce
330 grams of shrimp lessali
salt and cayenne pepper to taste
Melt the jelly into the cup of the blender with water and lasiandola for 5 minutes. Add the warmed milk e frullare. In un tegame cuocere i pomodori tritati con il passato di pomodoro fino a farli ammorbidire. Aromatizzare con succo di limone, sale e pepe e fare raffreddare. Versare poi nel frullatore i pomodori e i gamberetti. Distribuire la mousse ottenuta in più stampini e farla raffreddare in frigo per 2 ore, finchè si rassoda. Sformare ciascuna mousse e impiattarla su una foglia di lattuga.
Buon appetito.
Un piatto facile da fare, veloce ma molto ricercato.
0 comments:
Post a Comment